I am not able to see test in Test Explorer in Visual STudio Community

Hi,
I have installed Nunit Framwork and also NUnit Adapter in my visual studio community 2015. Also I write the same program as you mentioned in the tutorial. But I am not able to see the test in the Test Explorer window.

Please let me know the solution to this problem.

I have changed my default processor Architecture to X64.

Thanks in Advance.

Default Asked on February 18, 2016 in Selenium WebDriver.
Add Comment
  • 6 Answer(s)

    HI Arati,

    Please follow the steps below:

    1. Close all Visual Studio instances
    2. Go to %TEMP%\VisualStudioTestExplorerExtensions\
    3. Delete all the folders in here
    4. Try again

    Regards,m
    Lakshay Sharma

    Professor Answered on February 22, 2016.
    Add Comment

    HI Arati,

    Please follow the steps below:

    1. Close all Visual Studio instances
    2. Go to %TEMP%\VisualStudioTestExplorerExtensions\
    3. Delete all the folders in here
    4. Try again

    Regards,m
    Lakshay Sharma

    Professor Answered on February 22, 2016.
    Add Comment

    HI Arati,

    Please follow the steps below:

    1. Close all Visual Studio instances
    2. Go to %TEMP%\VisualStudioTestExplorerExtensions\
    3. Delete all the folders in here
    4. Try again

    Regards,m
    Lakshay Sharma

    Professor Answered on February 22, 2016.
    Add Comment

    HI Arati,

    Please follow the steps below:

    1. Close all Visual Studio instances
    2. Go to %TEMP%\VisualStudioTestExplorerExtensions\
    3. Delete all the folders in here
    4. Try again

    Regards,m
    Lakshay Sharma

    Professor Answered on February 22, 2016.
    Add Comment

    HI Arati,

    Please follow the steps below:

    1. Close all Visual Studio instances
    2. Go to %TEMP%\VisualStudioTestExplorerExtensions\
    3. Delete all the folders in here
    4. Try again

    Regards,
    Lakshay Sharma

    Professor Answered on February 22, 2016.
    Add Comment

    HI Arati,

    Please follow the steps below:

    1. Close all Visual Studio instances
    2. Go to %TEMP%\VisualStudioTestExplorerExtensions\
    3. Delete all the folders in here
    4. Try again

    Regards,
    Lakshay Sharma

    Professor Answered on February 22, 2016.
    Add Comment
  • Your Answer

    By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.